sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hei me muutettiin !

Tämä syksy on ollut kyllä täynnä kiirettä, kaaosta ja sekamelskaa.

Kesän lopulla mulle tuli tieto että mut on hyväksytty opiskelemaan Jämsän ammattioppilaitokseen nuoriso- ja vapaa- ajan ohjausta. Noh mun suunnitelmiin ei ikinä ole kuulunut ammattikoulu vaan yliopisto ja luokanopettajaksi opiskelu, mutta pitkien pohdintojen jälkeen päätin lähteä ainakin kokeilemaan! Siitä sitten alkoi asunnon etsimis rumba ja muu muutto härdelli.

Mutta hengissä selvittiin! Ja nyt me asutaan siis Jämsässä. Täytyy kyllä sanoa että hetkeäkään en oo katunu tänne lähtöä!  Meidän luokka on aivan mahtava ja opiskelu... noh jos sitä opiskeluksi edes voi kutsua ;)




Ai niin Fidon kultakutrit sai tossa muutama kuukaus sitten kyytiä. Kesän look on ollut astetta kaljumpi, mutta ah niin helppohoitoinen! Se on kyllä ihan uskomaton tunne kun metsä lenkin jälkeen ei tarvitse nyppiä oksia turkista. Pelkkä pyyhkeellä huitaisu ja wola! Koira on jälleen puhdas ;) Vaikka täytyy kyllä sanoa että portugeesi on vaan niin upea siinä pitkässä turkissaan <3


Kaupunkina Jämsä on kovin pieni ja hiljainen. Mutta kaikki tarvittava kyllä löytyy ja Jyväskylä + Tampere on lyhyen junamatkan päässä :).

Ja just kun pääsin valittamaan kaupungin hiljaisuudesta.... Eilen oli Jämsänkoskella mätsäri , jonka yhteydessä kerättiin näytteitä koirien geenitutkimukseen. Mun mielestä loistava tutkimus, jolla toivottavasti saadaan tärkeää tietoa tulevaisuuden jalostustoimintaan ! Valitettavasti portugeeseistä näytteen on antanut vasta 83 koiraa. Mutta Fido tosiaan antoi oman osuutensa tähän tutkimukseen. 

Edssä oli siis verinäytteen otto. Fido suhtautui neulaan hyvin rennosti. Kiljumisen, rimpuilun ja rähinän sijasta Fido istui tyynen rauhallisesti ja yritti kirputtaa näytteenottajan tukkaa :D . Taas sai olla niin ylpeä siitä ^^!
Vaikka nykyinen asuinpaikka on keski- suomessa, tullaan me vaikuttamaan myös tulevaisuudessa vahvasti etelämmässä!



1 kommentti: