tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesä treenailua


Jee meidän agi treenit on taas alkaneet. Viime viikon treenit meni meidän osalta lähinnä uutta treenipaikkaa ihmetellessä ja Fidon korvat oli ilmeisesti jääneet matkasta. Noh kyllä me sitten lopulta saatiin muutama onnistunutkin pätkä :)

Tänään sitten mentiin eikä meinattu. Fidolla oli ihan loistava vire päällä ja korvat mukana tällä kertaa ;) Tälläistä rataa treenattiin:

Ykkösenä oli rengas, joka sitten tuottikin hieman harmaita hiuksia. Fido ei vaan mitenkään meinannut muistaa että siitä renkaasta mennään LÄPI ei sivulta, ali saatika yli. Se on tehnyt tätä kyllä ennenkin treeneissä, mutta sitten kun se tajuaa mistä reiästä pitää loikata niin homma menee taas kun vettä vaan. 2,3,4,5 ja 6 olikin sitten " sekoita ohjaajan pää" kuvio :D Oon laittanu tohon kuvaan numerot sille puolelle miltä koiran piti ne hypätä. Pienen valssahtelun pyörimisen ja kaiken muun jälkeen ihme kyllä me saatiin se sujumaan <3 (JES!).

 7 putken jälkeen 8 meni kevyesti  ja ysille Fido kehittikin ihan oman lähestymistavan, nätisti meni takaa käskystä.... mutta taitavasti riman ali. Oli siinä kyllä naurussa pidättämistä, loistavien hyppyjen jälkeen se päättää mennä ALI... Niin ja muistetaan tässä kohtaa että rimat oli 50 cm korkeudessa ja fidon säkä on n. 55 cm :D . Numeron 10 taideteos esittää puomia, se sujuu viellä hitaasti mutta varmasti ja kontaktitkin menee hienosti. Loppu rata olikin sitten ihan piece of cake ;). Loppu treeneistä Fido sitten hiukkasen jo hyytyi, mutta alku meni niin kivasti että ei me siitä välitetä ! 



Kuva meiän viime viikon reeneistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti