sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Hyvinkäällä näyttelyssä!

Lauantaina ( 27.4.) oltiin kevään ensimmäisessä näyttelyssä Hyvinkäällä.
Koko matkan hyvinkälle Fido testasi äänihuuliaan, eli kitisi koko matkan. Mä en tosiaan tiedä mitä tolle autossa kiljumiselle pitäisi tehdä... Autoon se kyllä suorastaan ryntää aina kun saa luvan eikä kyydistä ole kiirekkään pois. Veikkaan että se vaan käy niin kierroksilla, kun autolla mennään aina kivoihin paikkoihin ( metsään, uimaan, treeneihin, eläinkauppaan, näyttelyihin... :D). Toistaiseksi testauksessa on huomiotta jättäminen. Kieltämisestä kierrokset vaan lisääntyy ja häntä alkaa heiluman, vaikka kotona kyllä uskoo kun komennan.

Noh mutta perillä Hyvinkäällä päivä alkoi vesikoirien erkkarilla. Mukana oli 35 portugeesiä!
Tuomarina meillä oli Carmen Navarro Guisado Espanjasta. Tuomari tutkikin koirat tosi tarkkaan käsin. Arvostelu oli espanjaksi ja vapaasti suomennettuna tällänen:

"Vahvalinjainen pää, erinomainen väritys. Hyvä pään liittymä. Kallon ja kuonon suhde hyvä. Vahva kaula, tiivis vartalo. Hyvä jalan korkeus. Hyvälaatuinen karva .Liike etulinjassa vähän irtonainen takaa sivusuuntainen  Takaosan kulmaukset voisivat olla paremmat."
Tuloksena NUK 2

Kuva otettu 25.4.2013

Hetken odottelun jälkeen starttasi ryhmis, jossa portugeesejä oli 10 vähemmän. Tuomarina meillä oli Puolalainen Monika Cyperling ja arvostelussa luki :

" Hyvä koko ja mittasuhteet, erittäin hyvä pää ( hiukan pitkä kaula) . Erinomainen ylälinja. Oikea rinta. Hyvä etu ja taka (<- correct front and rear)"
Tuloksena NUK1 SA

Kokonaisuudessaan oon kyllä ihan tyytyväinen! Kotona vielä tuntu että Fido on saanut hirmusesti massaa ja pylly on pyöristynyt. ( Niin kun jossain määrin varmasti onkin ;) ). Mutta näyttelypaikalla oli niiiiin upeita uroksia että tuo oma otus näytti ihan rimpulalta :P . Mutta Fido on kuitenkin vasta 1v ja 7kk vanha, hiljaa hyvä tulee!

Oli kyllä taas aivan ihana reissu, vaikka sää oli pilvinen ja tosi kylmä. Paikalla oli taas paljon ihania ihmisiä ja hienoja koiruuksia. Tälläsen reissun jälkeen mä oon taas monta päivää hyvällä tuulella :)!


Tässä viellä kuva Fidosta ja Kosti veljestä ( Mimakon Just One Night) (c) Mia Kontkanen






Ja väsynyt, mutta onnellinen koiruus <3









1 kommentti: